7. Damien Rice.

 

6. 3 veckor kvar.

 
Om 3 veckor får jag äntligen tatuera mig. Min första tatuering, längtaar. 
 

5. Fotoresa/plugga.

 
 
Funderar starkt på att åka på en fotoresa nästa vår. Skulle vara så kul och lära sig mer men även få fota massor av annat som inte finns här. Bara tjäna ihop pengarna och åka men samtidigt vill jag börja plugga i vår med, om jag kommer in såklart. Jag tror att om jag är borta från plugget för länge så kommer jag inte vilja plugga mer och vill jag inte det så kommer jag få bo kvar hemma och ha samma jobb. Kanske ska plugga färdigt och sedan åka och göra det som en "jag har slutat plugga förgott"-resa? Men vill inte vänta heller, aja, får se hur jag gör. Kanske söker och låter ödet bestämma. 

4. Zoe.

 
 
 
 

 
 

 
 
 

3. Länkbyte - Johanna.

 
 
Personen som äger denna blogg är Johanna, hon älskar sims och serien vänner.
En vän som jag har känt i 5 år. Så jag tycker att ni ska kika in på den! 
 
http://www.nattstad.se/aaddiiee   (bloggen finns även i menyn under "länkar") 
 

2. Dagar utan bloggning.

 
 
Har inte bloggat för jag har haft fullt upp med jobbet. 
Igår och idag har jag varit på marknad. Köpte det ni ser på bilderna, helt okej nöjd faktiskt. Gick även med bästa vännerna så det var mycket skoj, men även väldigt varmt! Kanske åker in i kväll för att träffa några kompisar men tror jag stannar hemma eftersom jag ska jobba imorgon. 
 
 
 

1. Välkommen tillbaka, Bella.

 
Var ett tag sedan jag bloggade. Först nu inser jag att jag har saknat det och tänkte göra ett försök igen. Jag älskar musik och djur så det kommer ni nog få se mycket av men även lite annat smått och gott!
 

RSS 2.0