89. I will be here.

 
 
 Cancer, varför ska det finnas? Tårarna rann när ja såg denna video. Historien om Edvin Berg är rörande. Hade han varit med i Idol, så hade han vunnit. Helt klart. 
 
Kolla gärna och dela vidare. 

88. Avenged Sevenfold.

 
 
 

87. Rösta - bråvalla 2014.

 
Man kan äntligen börja rösta på artister till Bråvalla 2014. Jag har röstat och kommer göra det varje dag tills det inte går. Gör det du med! Hoppas på att någon av de jag önskar kommer nästa år! Åhh, kan knappt vänta! Kan det inte bli sommar 204 nu? 
 
http://www.bravallafestival.se/sv/onska/onska-band/
 
 
 
 
 

86. Allt och inget.

 
Oj, har inte skrivit på några dagar. Men har varit fullt upp. Har haft teoriprov, uppkörning, tyvärr så klarade jag inte teoriprovet men klarade körningen så ska göra om teorin om ett par dagar. 
 
Har även varit på sjukhuset för att kolla min mage. De tog prover osv och förhoppningsvis så kommer provsvaren i veckan. Är rätt jobbigt att gå runt med ont i magen, hvudvärk, illamående osv. Är rätt trött på detta så hoppas provsvaren visar vad det kan vara! Så ber för att det inte är något allvarligt och att det snart är över. Denna smärta går inte att beskriva. 
 
Inte så mycket mer har inte hänt, träffat vänner och jobbat typ. Idag ska jag träffa Madde sen plugga teori om jag orkar, har redan pluggat lite så får se. 
 

85. Blowsight.

 

84. Young Guns.

 

83. Lager 157.

 
Inhandlat från Lager 157. 
2 tröjor 100:-/st
Tights 60:-
Två tights (stickade) 60:- st
5 par strumpor 60:- 
två par jeans 150:- st

Ja var väl typ det. Nu ska jag ta och plugga, sedan packa och senare drar jag till pappa. 

82. Körkortsplugg.

 
 
Har pluggat körkort i en timme nu. Förstår det mesta så det borde inte vara några problem när jag ska göra teoriprovet. Men man blir lite rädd när många säger "et är svårare frågor än på de som man övar". Så hoppas att jag klarar dem iaf!
 
Det suger att plugga med feta huvudvärken, biverkning av medicinen. Men bara kämpa på så mycket som jag kan. Har för övrigt varit skönt att bara vara i tre dagar. Vilat, inte stressat och bara vilat ännu mer. Visst är rätt tråkigt men så jävla skönt att slippa känna stressen jämnt. Borde ta 2-3 dagar varje veck och bara vara, tror mig kropp skulle älska mig då, med tanke på hur den har mått och mår nu. 
 
Dagen kommer spenderas med körkortsboken och TV. Ännu en lugn dag alltså. 
 
Imorgon kommer den dagen jag har väntat på sen igår haha. Ska övningsköra, åka till Lager med mamma och bästa Madde. Åh, lite annat men även så ska jag plugga såklart! 

81. You can't kill rock and roll.

 
 
 

80. Bråvalla festival 2014.

 
 
Såg nyss på facebook att bandsläppen för bråvalla 2014 börjar släppas i början av November och frammåt. Så hoppas att det stämmer. Jag hoppas att bra artsiter kommer för då åker jag dit, åkte aldrig förra året. Så hoppas på att det blir detta år.
 
Hoppas även på att Storsjöyran börjar släppa artsiter för 2014 snart också. Hoppas som sagt på bra artister! 
  

79. Varför just stress?

 
 
Har inte bloggat på ett tag pga olika saker. Haft myket att göra men endå inte. Har haft körlektion och pluggat teori sen ja inte mycket mer. Resten av veckan lär det inte hända så mycket heller, bara ta det lungt och plugga teori. Ska faktiskt bli skönt att ta några dagar att bara vara eftersom jag inte har haft många av dem dagarna, och de är väldigt saknade! Jag hoppas bara att jag inte kommer klättra på väggarna av tråkighet. 
 
Kollar just nu på TV och pratar med Madde. Och det är nog vad resten av min kväll kommer att bestå av. 
 
 
 

78. Måndag, vanlig dag.

 
Sitter och inte gör så mycket. Kollar runt på texter som jag skriver upp och någon av dem kommer bli min framtida tatuering. (lär ta ett tag måste a pengarna först men framför allt vara säker, men skadar inte att planera redan nu). Händer inte så mycket idag ska iväg och träna sen med Madde och plugga teori, eftersom den stora dagen närmar sig med små steg. Måste försöka göra ett test på datorn och läsa i boken varje dag nu, så jag slipper göra om provet! 

77. Ikea.

RIBBA, ramar, 10 st. 
 
Lakan, påslakan, örngott. 
 
Galgar, 32 st. 
 
Bricka. 
 
"tofflor", lampa, skubb. 
 
Är väldigt nöjd med dagen. Fick det jag ville ha men önska att jag köpte mer galgar eftersom jag inser nu att 32 räcker inte...haha, aja får köpa mer nästa gång. Nu ska ag byta ut så många galgar som möjligt och lägga i bilder i ramarna som jag köpte. Senare idag blir det att övningsköra och bara ta det lungt. 

76. Fredagkväll.

 
 
Har varit iväg till gymmet idag med Madde. Sen jag kom hem har jag städat rummet, städat lite i garderoben och pluggat körkortsteori. Nu när det är lite renare på golvet iaf så blir man nästan lite glad av att komma in och ännu gladare när det går bra på teorin! 
 
Nu lyssnar jag på musik, gör en ny lista på spotify och kollar även runt på IKEAs hemsida. Skriver ner lite vad jag ska köpa imorgon och hoppas även på att det blir av eftersom pappas sambo inte mår bra, men hoppas på att hon mår bättre imorgon. Ska fixa lite mer musik och kolla runt innan jag ska ut och övningsköra en sväng! 

75. Nine Lashes

 

74. Ångrar.

 
Igår när jag var i secondhand butiken så kollade jag på två jackor. Funderade på dem men gick därifrån utan jackor. Nu så ångrar jag det kanska mycket, kunde ha fått två jackor för 400 men jag valde att inte köpa, hur smart är man? Så ja sitter och kollar på jackor samtidigt som man lyssnar på musik. Man lär sig av sina misstag eller? 
 
 

73. Pop evil.

 
 

72. Stor stan.

 
Har varit i storstan idag med farmor och Veijo. Träffade några i släkten men vi gick även i lite affärer. Dagens köp var flyttkartonger (gäller att tänka framåt), kapslar (som ni ser på bilden) och lite små saker. En dag full med planer, vilket är kul. 
 
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska väl snart bädda ner mig fast klockan snart är 7. Jag är trött och jag ska upp kl 05.00 för att jobba, känns sådär, men pengaråengar är inte fel. Får se om jag orkar ta en kopp annars får det vänta tills imorgon. Morgondagens schema: Jobba, träna med madde och ha körlektion. Lång dag men det får gå så är nog dags att sova nu. Eller ja snart. 

71. Födelsedagsfirande nummer 3.

Från pappa, Ann, Marcus och Cecilia: 
kapselmaskin, chokladen till denna är super god!
 
Från farmor: 
Ljus
 
Från Therese: 
mmmmm, marabouuu.
 
Allt detta + pengar.
 
Dagen har varit bra, tårt och trevligt folk! Fika, kolla på bilder från Norge. 
Frida hjälpte mig att rensa lite saker ur mitt rum, blev två kassar! Så mycket skit man samlar på sig. Jag har även satt dit mer hyllor i garderoben, vilket betyder mer kläder! Har även övningskört en del idag, vilket känns bra. 
 
Resten av kvällen blir att fixa lite med garderoben och sen kolla serie och sova som en stock. Imorgon står det jobb på schemat! 
 

70. Måste göra.

 
 
 
 
 

69. Födelsedagsfirande nummer 2.

 
Idag har mormor och moster varit här. Ätit massa god mat och efterrätt. Fick pengar så det ska sparas undan...eller en del av det iaf. Mycket mer har inte hänt idag. 
 
Resten av kvällen kommer spenderas framför TV:en. Imorgon blir det en liten sovmorgon innan jag drar till pappa för att fira mig för sista gången. 

68. Sweet Isabel.

 

67. Utanför din dörr.

 
Gillar faktiskt deras nya låt som kommer på deras nya platta snart. Den 23 November får jag och bästa vän madde se dem live. Längtar. Och längtar även tills deras nya platta. 

66. I want.

 
Dagen igår var mycket bra. Fina presenter, god mat och mycket bra sällskap. Fick presenter som jag verkligen behöver, dels tills jag flyttar hem ifrån men även som jag kan börja använda lite nu! (se förra inlägget för att se vad jag fick)
 
 
Har varit ute, rensat ogräs, grävt, rensat ogräs och grävt lite till. Nu känner jag hur ont det gör i både ben, armar och rygg. Ska bli spännande att se imorgon bitti om jag kan resa på mig eller ej. Ont lär jag ha. Det är en sak som är säkert. 
 
Har suttit och kollat runt på skor, som jag verkligen inte borde. Köpte inte ens ett par skor för en vecka sen. Jag behöver verkligen inte mer skor, men vill ha de som är på bilden. Har fastnat för dem, men ja. Som sagt behöver inte och har verkligen ingen plats för mer skor. Men köper jag en byrå så kanske...nej, inga skor. Sluta. Måse försöka spara pengar till annat. Inte lätt sånt här. Typ. 
 
 

65. Födelsdagsfirande, nummer 1.

Från mamma: 
Kudde + örngott 50x90 cm. 
 
 
 
En skål. 
 
Från Emelie och Jossan: 
Bunkar, grytlappar, mått, bakform, slikepott. 
 
Från Elvira: 
 Ljus och ljuslykta.
 
 
 
 
 
 

64. 1 Oktober - min dag.

 
idag blir jag hela 19 år. Ingen större skillnad direkt. Som en vanlig dag fast man får presenter och grattis. 

Har hunnit träna idag med Madde. Sen har jag dukat inför ikväll. Nu gör jag inte så mycket. Ska ta det lite lungt innan jag börjar göra iordning maten innan vännerna kommer. Blir mycket firande denna vecka, tre gånger, men det säger jag inte nej till! 
 
 
 
 

RSS 2.0