99. Long time no see.

Ja, som rubriken lyder. Var länge sen jag skrev här. Men händer så mycket men endå ingenting. 
Har handlat klart alla ulklappar, ja ni läste rätt, alla julklappar, känns väldigt skönt. Annars jobbar jag och lever livet eller något haha. Kommer nog bli seg uppdatering de kommande dagarna för mycket är på gång och så. Men ja vi hörs väl snart igen! 

98. get your heart on - The second

 
Kom tillbaka till Sverige. 
 

97. Ullared.

 
 
Var som sagt i Ullared i helgen med ett bra och roligt gäng. VI åkte vid 2 på fredag och var framme vid 8 på kvällen. Hade det jätte kul, mycket skratt, gående och så. 

Handlade klart julklappar till mamma, pappa och pappas sambo. Har två kvar sen är jag klar, känns skönt det. Handlade även en klocka, skorna på bilden, serier och lite annat smått. Orkar inte ta kort på allt så blir bara på skorna. 
 
Fram tills nu har jag hunnit plugga, plockat ur tvättmaskinen och lagt i nytt samt hängt det, satt igång diskmaskinen och städat efter sotaren. Man får ycket gjort när man går upp tidigt och väl sätter igång haha. Vad som händer emr under denna dag är väl att plugga mer, sätta igång en till tvättmaskin och kolla film tror jag. Vädret suger rätt så mycket, grått och trist så blir nog bara en inne dag idag. 
 
 

96. Dagen är här.

Idag bär det av till ullared. Om 4 timmar sitter vi i bilen. Kommer bli riktigt kul. Skulle packa igår, men det hände inte så mycket av det så får packa allt idag istort sätt. 
 
Kommer inte upp några inlägg under helgen utan skriver sen när jag har tid helt enkelt. Ska börja packa sen äta och sen dra vidare mot äventyr! Ha en bra helg, det kommer jag ha!

95. Gekås Ullared.

 
Imorgon är det dags, efter ca 2 månaders väntan! Jag och ett trevligt gäng drar till Ullared och stannar där över helgen. Nu ikväll blir det att packa och fixa spotify lista. 
 
Under dessa 2 månader har jag skrivit ner vad jag ska köpa. Ska bara försöka köpa saker som jag behöver. Lyckades sist så då borde jag klara mig nästan/ungefär lika bra denna gång. Eftersom jag kommer hem först på söndag så kommer jag först kunna skriva efter helgen. 
 
Under veckan har det inte hänt något mer spännande alls. Tagit det lungt, haft huvudvärk alla dagar istort sätt. Träffat bästa vän och tränat. Ja, mycket mer spännande händer inte just nu. 

94. Skor, igen.

 
 
Var i stan igår och hittade dessa skor. Tänkte "jag ska bara testa, ska inte köpa dem" men vad gjorde jag? jo jag köpte dem. Tyckte det var helt okej för 249 (kostar 299 men hade rabatt). De är fodrade så detta blev mitt 3:e par höst/vinter skor. Kan ju nu säga att jag inte behöver köpa nya vinter/höst skor på iaf 2 år hoppas jag haha.  Men what to do, what to do? Gillar dem så var värt de pengarna! 

93. En månad kvar - orkar inte vänta.

 
Om en månad, 11 December, får jag veta om ag har kommit och. Det kommer inte längre stå "behörig" då. Kollar hur många lägenheter det finns lediga varje vecka och det bler fler och fler, så har nog en chans att få en lägenhet. 

Varför denna väntan? Haha den tar nästan kål på en. Ännu värre är att man får reda på det så sent, för kan inte direkt bestämma något som jag vill göra nästa år för vet inte om hela januari kommer gå till att flytta eller inte. Har överlevt sen jag skickade in anmälan, som var i Oktober så borde jag kunna stå ut i en månad till. För en månad går ju fort, eller hur? 

92. Galapagosöarna.

 
Har hört så mycket om Galapagosöarna, och även när jag gick i gymnasiet så pratade naturkunskapsläraren om det. Har läst lite mer om det nu och ill verkligen åka dit. Tänk dig att få stå några centimeter från en sjölejon, som jag har läst så är djuren orädda för människor. 
 
Tyvärr så är det väldigt dyrt, resan är bara 30 000:- sen plus fickpengar. Så lär ju inte bli än...haha. Någon som vill ge mig 30 000:- så jag kan åka? 
 

91. Vad hände?

Var ett tag sedan jag skrev här. Har hänt lite saker sen dess. Har bland annat gjort teoriprovet, som jag missyckades med igen. Har mått riktigt dåligt, iaf denna vecka, har haft magont, illamående och huvudvärk. Ja mer kommer jag inte ihåg vad jag har gjort haha. 
 
Idag händer det inte så mycket, ska till stan senare idag, äta asiatisk mat, gud så gott, längtar. Annars blir det att ta det lungt, har fortfarande ont i huvudet. Denna vecka har lite saker att bjuda på, ska träna med bästa vän och bara ta det lungt men på fredag åker jag och ett bra gäng till Ullared och kommer hem på söndag. Kommer bli galet kul! Saker händer och tiden går för fort, det går även för många dagar då jag mår dåligt och jag orkar inte med det längre. Kan inte bara sukhuset höra av sig snart så det kan göras något åt det här? För denna smärta vill jag inte ha längre. 
 
Hoppas ni har haft bra dagar! SKa ta och kolla vidare på TV nu ett tag till. 

90. Det är okej att känna.

 

RSS 2.0