30. "Fighting for peace is like fucking for virginity."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29. Bästa vän.

 
Har umgåtts med denna brud hela dagen sen 9 imorse. Hängde med henne till gymet idag och nästa vecka börjar jag träna, spännande haha! 

Nu sitter vi hemma hos mig och bara tar det lungt. Senare idag ska vi åka och kolla på bio, men vilken det blir får ni läsa om sen! 
 
Imorgon är jag ledig från allt jobb vilket betyder en lång sovmorgon om det blir som jag vill. Sedan får jag se vad dagen har att bjuda på. 

28. 50-årskalas.

 
 
Var på 50-årskaas i lördas. Var kul, mycket folk, mat och dans. PLattade mitt hår för första gången på 2 år. Kan ju säga att jag knappt kände igen mig själv för jag är van att ha toffs och plus att platta håret sliter mer på håret, men ska kanske platta det lite oftare. Får se. 

Ja händer inte så myket mer. Jobbar på för fullt som jag samtidigt försöker hinna träffa vänner och så. Livet rullar på och jag är glad, för det mesta. 
 
 

27. En bra vecka, mycket bra vecka.

 
Som rubriken lyder: mycket bra vecka. 
Har tatuerat mig, träffat underbara vänner, jobbat och fått en anställning. Kan man bli mer lyckligare eller? Nu är det bara att hoppas på att hösten och vintern fortsätter lika bra. Allt rullar åt det bra hållet. Kommer somna med ett leende på läpparna. 
 

26. Grattis till Jeff Stinco.

 
Gitarristen från bästa bandet Simple Plan fyller år idag. Grattis Jeff Stinco på födelsedagen!
 

25. Foto.

 

24. Underbara vänner.

 
Har träffat dessa underbara vänner (dock så saknade vi Frida). Vi bowlade först, vilket var väldigt roligt. Tappa klot, snubbla runt, ja, bambi på hal is med andra ord! Kul var det iaf och mycket skratt. Vi avslutade kvällen på Rhodos och mötte även upp Madde där. Åt godmat och även efterrätt, kan ju säga att man blev mätt, väldigt mätt haha. Underbara vänner och en underbar kväll helt enkelt! 
 
 
 

23. Tatuering.

 
Min första tatuering. Jag älskar den. Hummingbird. 
"Varje gång det är jobbigt ska jag kolla på denna tatuering. För jag vet att jag har klarat mig hit. Och jag kommer fortsätta klara av det. Jag kommer alltid resa mig."
 

22. Foto - vattendroppar.

 
 
 
 
 
 
 

21. Dagen före dagen.

Har packat klart och fixat så nu är det bara att vänta tills bussen till Frida går. Kommer sova kvar där och imorgon tatuerar vi oss. Bokade tid för ungefär 30 dagar sen, kan inte fatta att 30 dagar redan har gått, var har jag gjort under den tiden liksom?! 
Nej men ska fixa det sista och bara ta det lungt nu. Bye. 

20. Bostadskö.

 
Mitt lockiga hår och konstiga ögon..
 

Träffade Lisa idag. Imorgon åker hon, långt härifrån. Hon flyttar och jag kommer att sakna henne. Varit grannar i tre år och nu kommer vi inte vara grannar längre.. Kommer kännas konstigt men är glad för hennes skull att hon kom in på det program hon ville! Jag blir ju då kvar här ett tag till. 

Har precis ställt mig i bostadskö i Linköping och sen tidigare i Göteborg. Nu får jag bara hoppas på det bästa att jag kommer in någonstans av de ställerna och att jag får en lägenhet när jag väl flyttar. Annars då? Nä, händer inte så mycket. Kollar på TV och väntar på att klockan ska gå så jag kan träffa Madde senare. Blir att spendera kvällen där. 
 
Om två dagar vid denna tid är jag tatuerad. Jag längtar så. Men nervös är jag allt. 
 
 
 
 

19. Foto.

 
 
 
 
 
 
 

18. I think too much.

Har jobbat hela helgen. Mycket mer har inte hänt faktiskt. har tre pass lvar av mitt sommar schema, sen vet jag inte vad som händer. Eller jo, fika körkortet är ett måste. Sen har jag inte en aning, men det kommer väl. 
 
Har inte så mycket att skriva om och inga bilder heller men tänkte i alla fall skriva lite bara för att uppdatera bloggen och så ni vet att jag fortfarande lever! 

17. Känslor.

              
             
 
 

16. "Allt ska vara perfekt, det är det som gäller, perfekt."

Har inte bloggat på några dagar dels för det har varit mycket jobb och för att jag inte har haft något att skriva om. Idag så träffade jag några saknade vänner. Mycket trevligt och roligt, fick liksom något annat att tänka på och inte allt det där "vardaglia tänkandet". Ikväll händer det inte så mycket, ska bara ta det lugnt ska jobba imorgon och på söndag så gäller att vara utvilad. 
 
P.s. hatar magen, gör bara ont konstant. Ibland önskar jag bara att läkarna kan säga vad det är. Fundrar på att bli min egna doktor. 
 

15. Jag var där.

 
För 5 år sedan, 2008, såg jag detta band för första gången. Aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Sen dess har jag sett dem tre gånger till. Deras konserter är de bästa jag har vait på. Att få se sina största idoler, de som räddade ens liv är väldigt obeskrivligt, man måste få uppleva det för att få veta hur det känns. Jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka snart. Lyckoruset man får, man lever på det i flera veckor. Och när man tittar tillbaka så kan man inget annat än att le och en lycko-tår faller ner från kinden. 
Kärleken till detta band, är obeskrivligt
 
 
 

14. 30 seconds to Mars.

 
 
Tidigare i år så var jag och en av mina bästa vänner på grönan och såg detta band. Var riktigt kul att vara där, fast jag inte kunde alla låtar. En mycket bra konsert! Togs inte så många bilder eftersom jag filmade mest, men men, två bilder blev det iallafall. 
 
 

13. Shopping.

Linne från Monki - 180 kr.
Byxor från Ginatricot - 299 kr. 
 
"Tröja/väst" från Carlings - 150 kr. 
 
 

12. Bad och sol.

 
Var som sagt ute på sjön med Madde. Blåste rätt mycket men blev bad iaf. Det man inte märker är att man blir rätt så solbränd när det blåser, har jag märkt ny. Bränt halva ryggen, några små fläckar på benen och halsen typ. Gissa hur snygg bränna det kommer att bli, fast jag inte blir brun får bara mer fräknar. Så får se om jag fortfarande kommer vara bleka-bella eller om jag faktiskt blir liite brun iaf, skulle inte skada. 
 
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och inte göra något alls, imorgon väntar det en dag på stan med en efterlängtad vän som jag inte har sett sen studenten! 
 

11. Lördag.

 
En av mina bästa vänner, Madde, kom igår. Vi kollade på OTH hela kvällen och pratade om allt och inget. Mycket trevligt! Idag ska vi sola och bada och bara ta det lugnt, sen får vi se vad som händer mer. Jag hoppas även på att få lite färg idag, inte så kul och vara blek. Har dåligt pigment typ. 
 

10. Kor.

 
 
 
 
 
 
 

9. Vad gör jag vaken nu?

Jag har varit vaken sen 7, pga marddrömmar. Har kollat på kläder igen. Ska snart äta frukost och sedan blir det bara att vänta tills bästa vän kommer! Mycket mer händer inte just nu. 
 

8. Beslutsångest gånger massor.

 
 
Har suttit och kollat runt på Nelly. Självklart hittar jag något och nu är jag vid punkten om jag ska beställa eller inte. Det är så konstigt, när man inte har pengar (studiebidraget) så vill man köpa allt och nu när man har ett jobb så vet man inte vad man ska köpa, och vill man köpa så får man bara beslutsångest. Köper jag kläder på Nelly så kommer jag köpa mer kläder på Ginatricot som jag har sett. Sen i veckan åker jag kanske med en kompis till stan och handlar. Hahaha. Kan inte beskriva min beslutsångest. Tur så kommer en av mina bästa vänner hit imorgon så hon får hjälpa mig, om inte kläderna är bort då, de är nämligen på rea haha. 

RSS 2.0