63. The kill.

 
Känslor, känslor, känslor, känslor
 
 

62. Inte min grej det här.

 
Mår som sist, fast jag mår illa av allt jag äter, vilket suger. Känns som att jag ska spy vilken sekund som helst, fun. Men får hoppas på att det inte händer. Har kollat på Supernatural hela dagen, är på avsnitt 18, har väl 5 avsnitt kvar av första säsongen. Men nu vill inte dreamfilm sammarbeta längre så vet inte hur jag ska göra...haha. 
 
Har letat efter min laddare till kameran men hittar den ingenstans så känns bra det här, bella med bra minne! Får hoppas att den är hos mamma någonstans. Händer inte så mycket mer ikväll, ska kolla serie (om det vill som jag vill) sen typ sova. Ja, händer inget mer intressant i mitt liv. Haha. Nu ska jag försöka få igång serien och går det inte så går jag nog och lägger mig. 

61. Film, film och glass.

Kameran är urladdad och jag hittar inte laddaren.....Mobilbilder blir inte bra så blir ingen bild till detta inlägg.
 
Igår kväll var jag med Madde, Jossan, Emelie och Elvira. Vi skulle ha filmkväll men vi kollade på en film och pratade om massor i 5-6 timmar. Planer har blivit och nu gäller det att spara pengar så alt går också! Mycket trevlig kväll och vad jag har saknat det gänget alltså! 
 
Sov över hos madde i natt. Vi somnade vid 1 ca. Vi skulle upp och simma men jag har hostat nästan hela natten och snorar. (nästan kvävt mig själv pga täppt i näsan och inte kan andas) Hade lite feber i morse, så vi bestämde oss för att inte träna. Jag åkte hem tidigare n tnkt, vilket var bra för jag är helt slut. Idag blir det bara ta det lugnt och ät glass, nomnom. Ska försöka lägga upp bilder senare om jag orkar leta efter laddaren och om jag mår bättre. 

60. Dr. Martens

 
Drog till Frida igår och spenderade natten där. Kollade Ice Age och bara pratade om allt och inget. Provade även hennes Dr. Martens som hon inte kunde ha. Jag provade och ville ha dem, funderade en stund (över natten) och bestämde mig i morse för att köpa dem, super nöjd! 
 
Nu ska jag stressa med det sista, packa osv för att snart ska jag dra till Madde och ha film kväll där. Full rulle!

59. Bon Jovi

 
 
 
 
Sitter och lyssnar på Bon Jovi. Han skulle även vara kul att se live. Han var i Sverige tidigare i år men jag med min otur missade det. Så hoppas det blir en annan gång, snart! 

58. Crossfade

 

57. Frukost och serie.

 
Nu ska jag frukost och kolla på Supernatural. Detta kommer min morgon att bestå av tills det är dags att ta bussen för att träna med madde! 
 
Denna serie rekomenderas. 

56. Halestorm

 
 

55. Vågar man eller inte?

 
Vågar man eller inte? 

54. Tattoo.

 
Har kollat på tatueringar i ett x-antal timmar idag. Vill verkligen tatuera mig igen och har några idéer om hur jag vill ha två stycken. Vet bara inte vart jag ska ha de första tatueringen. Så svårt haha! Vill ha på underarmen men eftersom jag vill bli sjuksköterska så vet jag inte haha, har läst om det på internet det står att de inte kan neka en från jobb pga tatueringar. Och vissa som har det har ju fått kommentarer men de flesta paienterna tycker att det är kul och frågar om dem. Så får se hur det blir. 

Nej men ska planera klart den ena tatueringen iaf och förhoppningsvis göra den i höst/vinter om plånboken tillåter (det kommer den göra för jag måste börja spara nu). 
 
Som mina vänner säger "skaffar du en vill du ha flera" och de har så rätt!
 
Shiit vad jag längtar! 
 
 
 
 

53. Buske.

 
 
 

52. Jag är inte redo.

 
 
 
 
Hösten kommer med ganska stora steg. Är inte ens 20 grader ute. Jag har insett att jag inte har en höst jacka, som aksnek borde vara läge att köpa men även ett par höstskor för nu går jag runt med platform sneakers och det räcker inte om det regnar, blir rätt så kallt då. 
Det är svårt att välja jacka, men kollar på dem som ni ser på bilderna. Men vet inte, för jag kan aldrig bestämma mig om något känns det som haha. 

Hösten du får gärna vänta med att komma för jag är inte redo för dig än! 
 
 
 

 
 
 
 
 

51. Godmorgon.

 
Vaknade vid 8-9 pga huvudvärk och ont i magen men även lite ont i halsen och träningsvärk. Ska försöka ta det lite lungt idag så jag inte blir sjuk eftersom jag ska jobba imorgon. Blir inget gym idag utan går en fotorunda istället. Solen skiner och inte mycket moln alls, sommar igen? Men fotorundan blir nog senare, måste samla lite krafter för att gå ut (hehe). 
 
Men ska iaf ta och ta min frukost nu. 
 

50. Shinedown.

 
 
 

49. Believe you can, and you are halfway there.

Allt gick bra hos tandläkaren. Blir nog ingen tandställning om jag inte betalar det själv vilket kostar 30 000, och känner inte för det riktigt. 
 
Har ätit middag och gör inte så mycket. Bara glor på TV, blädrar mellan kanalerna, finns inget att se! 
 
Blir ingen bild till detta inlägg, har inte en aning om vad jag ska fota, och jag fastnade inte på bild idag. 
Detta får räcka för denna gång!
 
 
 

48. Instagram - Bellabqq.

 
Följ mig gärna på instagram
 
Bellabqq

47. Never stop trying.

 
Tisdag idag och har varit på gymmet och kört ett pass. Känns riktigt bra men innan man går dit så känns det bara jobbigt, haha, men nu är det gjort och känner mig som en ny person! Ska snart ta någon frukt och bara kolla på TV. 
 
Senare idag blir det tandläkaren och jag längtar inte, dels för at jag kanske får tandställning beror på vad de säger. Mycket mer idag händer faktiskt inte, ta det lungt och typ ja, det. 
 
Nu ska jag börja kolla på grey's anatomy som börjar strax, den serien är riktigt bra alltså. 
 

46. Nu är det gjort!


Nu är det gjort! Det svåra var placeringen men det är fixat nu också (är inte så som på bilden alltså). Nu hoppas jag på det bästa! 

45. Ångrar mig. Varför åkte jag inte dit?

 
 
 
Jag ångrar stort att jag inte åkte till storsöyran i år. Det var väldigt bra artister, som Alice cooper, har alltid velat se honom live. Hoppas han kommer nästa år. Jag lovar, är det några bra artister nästa år så måste jag åka, kan inte missa det ännu en gång! 
 
 
 

44. Ett nytt försök.

 
I eftermiddag får jag äntligen börja söka till vårens studier. Har valt vad jag ska söka och vilka städer. Jag hoppas verkligen att jag kommer in, för jag vill verkligen komma in. Men bara vänta och se, de svaren får jag först i november-december, så ska hålla alla tummar jag kan! 
 

43. En vanlig dag.

 
Söndag idag och står inte alls mycket på schemat idag. Har pluggat lite på teorin, ska fortsätta sen igen om jag orkar annars fortsätter jag imorgon. Resten av dagen består väl av kolla på TV, kolla på film, ja helt enkelt en slapp söndag.
 
Borde fota så jag får lite nya bilder men har ingen aning om vad jag ska fota... hoppas på att inspirationen kommer tillbaka snart! 

42. Helg.

 
 
Igår var jag och tränade med Madde. Körde lite extra eftersom det är helg och för att hon åker på semester imorgon. Det var meningen att vi skulle ut på krogen på kvällen men vi båda kände att vi inte orkade så vi var hemma hos henne och kollade på film, hela kvällen. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från madde vid halv 2 ungefär. Jag vaknade med träningsvärk men den börjar gå över lite nu. Ska inte göra så mycket mer idag, bara ta det lugnt och kolla på TV och film. Juste, när jag kom hem såhade jag fått brev från trafikverket. Det var om min uppkörning och teoriprov. Skjutit upp det 3 gånger, 4:e gången gillt, eller något. Så är lite nervös, men tror att det kommer gå bra, toeirn på internet är klar så bara plugga nu fram till dagen och hoppas på det bästa! 
 

41. bra dagar, bra vänner.

 
 
De senaste två dagarna har jag jobbat, träffat underbara vänner och idag firade vi Jossan som har fick körkort, grattis igen! :D Satt och pratade om allt och inget, iskuterade bland annat om man säger "dagblind" eller "dagvild" när man pratar om när man inte vet vilken dag det är. Ja som sagt mycket prat och skratt. 
 
Imorgon är det träning som gäller och inte så mycket mer som står på schemat. 
 
vet seriöst inte mer vad jag ska skriva så ska nog bara så på en film eller så och bara ta det lungt. 
 

40. Rensar kläder och skor.

 
 
Rensar bland kläder och skor. Detta blir kvällen göra, kan ju säga att det behövs så det får plats med lite nytt i garderoben! 

Nej ska fortsätta med detta och lyssna på musik. 
 
 

39. 3 månader sen - helt sjukt.

 
 
För lite mer än tre månader sen var det första gången jag var på en riktig bal. Det var kul, och att få uppleva detta med sin bästa vän gjorde det ännu bättre. Vi åt mat och bara hade det kul, jag testade vin för första gången vilket inte var gott. Att få vara lite extra fin kändes konstig eftersom det inte riktigt är jag. Mycke dans och prat, var hemma sent, men en mycket minnesvärd dag.
 
Två dagar senare var det dags för studenten. En dag man sent glömmer. vaknade upp hos bästa vän, medont i halsen och säkert feber, men det skulle inte hindra mig. Hela klassen kom vi satt och åt frukost och jag kommer ihåg hur alla bara kollade på varandra och sa "jaha...nu då..?". I närheten så var det många andra som firade studenten tidigt så vi skrek allihopa, hela grannskapet vaknade nog, men ingen brydde sig speciellt mycket. 
Vi gick vidare till skolan, där mentorstiden väntade. Alla i klassen satt ner, pratade och gav även vår mentor en pressent, som hon började gråta av så alla sätt där och grät en och en annan tår. Efter allt fotande till kataolg och sov så var det äntligen dags att ställa sig i "kreativa" där föräldrar, vänner och släkten fick komma in och lyssna. Det var sång och diplom utdelning. Att jag fick diplom för att "sprida gläde och mycket mer" trodde jag aldrig, gud vad jag grät haha. Lyckotårar förståss, ska jag vara ärlig så skakade jag lite också. Efter ungefär en timmes stående i klackskor så var det in till Aulan för att få betyg då alla vänner, föräldrar osv fick gå ut. Efter 40 minuter kanske fick vi komma ut och ställa oss precis vid dörrarna och sjunga "studenternas sång". Känslan innan man springer ut går inte fatta, en sån jävla lycka. Att få springa ut med sin klass var det bästa som fanns. Sprang ut med Hanna och Madde och resten av klassen bakom/eller bredvid (kommer inte ihåg vilket men vet att de var där). Vet inte hur mycket vi skrek och kramades och allt, men den känslan alltså! När vi kom ut  så blev det svåra att hitta sina föräldrar osv. Tur så hittade dem mig! 
 
Vi åkte flak och skrek och bara njöt och grät säkert också(jag grät nog lite), såg alla som stod på gatorna som kollade på och vinkade. Man vinkade tillbaka och skrek mer och mer. Hoppade runt från sida till sida och bara älskade det. Synd så slutade ljudet fungera men det gjorde inte så mycket, vi sjöng i alla fall. 

Efter allt det här så var det mottagningen. Vänner, familj, släkt, alla var där. Jag skulle hålla välkomsttal, och ja, är ju inte duktig på det så blev lite skratt haha. Äta mat och fika, folk höll tal (ja, jag grät varenda gång), fika och såklart öppna alla presenter. Kvällen blev lång, feber och halsont hindrade mig inte. Jag är så lycklig. 
 
Denna dag är en jättestor dag, man är så lycklig. Detta är den bästa dagen i ens liv, i alla fall min bästa dag i mitt liv, en dag man aldrig glömmer. Så fort jag kollar på mitt "plakat" som jag fick så ler jag som jag vet inte vad och när jag ser bilderna, det är ofattbart, det var tre månader sen. Tre månader sen, helt jävla galet. 
 

38. "Du shoppar som om du vore rik"

 
 
 
Idag åkte jag, madde, mamma och bror till stan. Vi handlade, fikade och så. Det blev lite trångt i baksätet på vägen hem (eller rättare sagt i hela bilen). Jag och Madde hade handlat på cervera, "vi shoppar som om vi vore rika", ja nästan något i den stilen, men har man presentkort och det är rea, då säger man inte nej ;) Handlade även byxor, tröja och bh:ar som var på rea, typ min tur dag eller något, juste handlade en super stor kudde också! 
 
 
Efter allt shoppande så trog vi och käkade glass. Super gott! 
 
Nu är jag hemma och ser bara hur min "flytta-hemifrån-hög" bara vöxer och växer haha! Kanske snart är dags att flytta hemifrån eller så? ;) Resten av kvällen blir det att ta det lugnt, jobb står på schemat imorgon, ett långt pass! 
 
 

37. All time low.

 

36. Vårdcentralen.

 
Varit på vårdcentralen idag. Tagit två prover angående min mage som har krånglat sen mars-april. Inte varit roliga månader. Får vänta ca 3 veckor till innan jag får svar och om jag ska vara ärlig så är jag orolig för läkaren pratade om vad de kan vara, men aja får vänta.
 
Nu gör jag inte så mycket, tar det lungt och bara kollar på TV. Senare idag blir det att träffa Madde och ha en lten tjejkväll. 
 
 

35. Gofika.

 
Idag var jag med Jossan och Madde, go fika stod på schemat. Kul var det och pratade om allt som har hänt i sommar och vad som kommer hända i höst/vinter. Det är först nu jag inser hur mycket jag har gjort och vad jag kommer göra, går så fort så jag inte hinner med det själv. Men ja, vi satt väl och fikae i 2 timmar, kom hem för en sutund sen och gör inte speciellt mycket just nu. 
 
Imorgon ska jag med madde till stan för att hämta ut biljetterna, Stiftelsen biljetter, för vi ska se dem i November. Kommer bli riktigt nice! Sedan ska vi även träna också! Jag hade min introduktions-pass idag, gick bra men alltså shit vad jag kände mig otränad haha, men bir bättre snart! Ska även försöka hinna gå förbi körskolan, eller försöka och försöka, jag måste dit eftersom jag är klar med teorin så jag kan boka uppkörning osv. 
 
 
 

34. Idag, veckan.

 
Att klara testerna med "krav" gick bättre än vad jag trodde så är klar med alla tester. Känns för jävla skönt alltså. Ska till körskolan i veckan och boka mer tider och bara köra på och vem vet, har kanske körkortet i min hand om några veckor? Nu när jag har klara testerna så ser man ljuset och en ny styrka kommer tillbaka, ska klara denna gång och klarar jag inte det först så gör jag det igen. Dett kommer vara värt allt, för vem säger nej till ett körkort? 
 
Senare ska jag gå ut på en promenad med hundarna, sedan packa tills ikväll då jag ska till mamma. I veckan är det fullt upp med jobb och träning. Får äntligen börja träna imorgon, vilket känns skönt och peppande. Och kommer nog kännas ännu bättre efter varje träning. Ska även till körkoslan i veckan och sedan vårdcentralen senare i veckan. Full fart även denna vecka fast i ett lägre tempo än förra veckan. Ska ta och lyssna vidre på musik innan jag ska börja göra något annat. 
 

33. Spenderar dagen med detta:

 
Körkorts teori plugg är det som gäller idag, hela dagen. Klarade nyss ett test, 5 kvar! Målet är iaf att klara 2 till denna vecka, helst alla, men det lär nog gå! Eller det måste gå. (ajälvklart måste man ha lite att äta under tiden så man klarar sig genom detta)
 

32. Helgen.

 
Det har varit full fart i helgen. Har jobbat och även firat pappas sambo och det var även kräftskiva samtidigt. Var trevligt men var inte med så mycket pga magont som jag har haft sen Tisdags. Hatar denna mage och smärta men får väl svar på vad det är om ca 3 veckor, om doktorn vet då vad det kan vara. 
 
Idag har jag jobbar iprincip hela dagen. Varit full fart vilket resulterar i att dagen går fort. Nu ikväll händer det inte så mycket, ta det lungt och så. 
 
Imorgon är det sova och plugga teori som gäller. Ska bli klar med det där körkortet någon gång, och det ska bli i år oavsett hur mycket jag ska gråta, skrika, skratta, le. Jag ska klaa det nu, orkar inte vänta längre. Högre växel ska i, och det är nu. 

31. Hedley.

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0