125. Vårkänslor

 
Igår var jag i stan med mina två bästa vänner. Vi körde en racer-shopping-dag, vilket jag verkligen behövde. Eftersom jag har bestämt mig ännu en gång för att byta ut nästan allt i min garderob så behövdes det inköpas nytt. Fick med mig massa nytt hem, som skorna på bilden, tröjor, väst, skinnjacka och ännu ett par skor och lite annat smått och gott. Är super nöjd! Men har en känsla av att mer kläder kommer in inom kort haha.

Det har varit riktigt fint väder idag, har varit ute en liten sväng, städat rummet, pluggar och rensat lite grann. Trots detta så har jag fortfarande kvar den hemska huvudvärken och illamåendet från igår, har inte en aning om vad jag ska göra med det. Hoppas verkligen på att det går över typ...nu, men nej, det är kvar. Ska försöka plugga lite mer under kväll och äta våfflor, mumma. Sen blir det nog en tidig kväll eftersom jag har prov imorgon bitti vid 9. Näst sista provet för denna kurs, wohoo! 
 

124. Då gick det en tid igen då.

 
Ja, som rubriken lyder, det var ett tag sen. Har varit rätt dålig på att uppdatera känner jag...men har bara helt enkelt inte haft något att skriva om och så har dagarna bara flygit förbi med jobb, plugg och träffat mina fina vänner. 
 
Nu framöver händer det väl endå rätt så mycket. Har hittat massa kläder och har blivit riktig galen (som några av mina vänner kanske vet) och bara längtar tills jag får "ge pris till mig själv" och på toppen över moset av allt jag har hittat så tatuerar jag mig även om 17-18 dagar. Kan det bli bättre eller? Ja, kanske det, ska nog även snart färga håret också. Ska göra en "yolo" med en vän så får hoppas på att det går bra, haha. Många planer och hoppas på att det går som det ska. Måste försöka göra det jag vill och inte lyssna på alla andra. Så jag hoppas på att bli bättre på det. 
 
Känns som att det går väldigt bra, skolan rullar på, jag tränar, jag jobbar och skatteåterbrningen blev positivt det med, så det är påväg uppåt. Jag hoppas det fortsätter så.
 
Jag ska även försöka uppdatera mer då jag har fixat blogg.se-appen till mobilen så kommer bli mobilupplägg ibland kanske, men ska inte lova för mycket. 

RSS 2.0